Maak je keus hierboven:

Broodjes met beleg

Mmmmmm Lekker hè

Bestellen kan telefonisch: 046 4521111 minimaal 30 minuten vooraf. Tussen 12.00 en 13.00 uur kunnen we geen bestellingen aannemen.

Levering van broodjes op schalen minimaal 60 minuten vooraf. Wij adviseren voor een groep mensen 1 1/2 groot stokje per persoon. Op verzoek doen wij die voor u halveren. Dit kan alleen met "koude" broodjes. Overleg hierover met ons.

Bestellen via deze website kan maar is door ons pas gelezen als je je eigen bestelling op onze webiste kunt zien bij de commentaren rechts. Twijfel ? Bellen 046-4521111 !

Bestellen om af te halen kun je via het veld OPMERKINGEN onder alle productpagina's.
Geef aan wat je wil bestellen, het aantal, bijzonderheden en hoe laat je het af wil halen. Een telefoonnummer achter je naam is ook erg prettig als we nog vragen hebben. Als je na enkele minuten geen bevestiging ontvangt vragen we om ons te bellen.

ALLERGENEN

Bent u ergens allergisch voor. Vraag onze allergenen informatielijst aan de medewerker of bekijk deze lijst hier.

LET JE OP DE CALORIETJES 

We hebben van de broodjes en de snacks een TOP lijst hier gepubliceerd waarbij de hoogst geplaatste producten de minste caloriën bevatten.

BIOLOGISCHE GROENTE

De volgende stap: zoveel mogelijk biologische groente.
Na 2 weken testen in oktober 2021maken we onze broodjes en snacks uit de oven die al een tijd zijn uitgebreid met halal (ook snacks) en vegetarisch (ook snacks) zoveel mogelijk klaar met eerlijke regionale groente van bioboer Michel. Nu ook met een nieuwe eigen salade met als basis rode en witte kool met wasabisaus. Als je komt voor een broodje, laat je verrassen.
We willen uniek blijven waarbij kwaliteit en snelheid de belangrijkste troeven zijn. Tegen een eerlijke prijs en zoals de klant het wil. En met liefde en een smile gemaakt