Al 25 jaar heerlijke verse broodjes en ovensnacks: Meer dan 105 jaar historie in mobiliteit en service
De kipfilet kruiden we zelf zoutarm en wordt in de oven met een vleugje olijfolie in een schaal gebakken en daarna gesneden. De plakjes worden standaard koud geserveerd maar kunnen op verzoek ook worden warmgemaakt.
Huisgemaakte kipfilet | groot stokje of luxe broodje | klein stokje |
Kipfilet | 7.00 | 6.50 |
Kip méditerranée met sla tomaat komkommer en mosterd-dillesaus | 8.00 | |
Kip oiëntal met taugé saté en gefruite uitjes | 9.00 | |
Kipfilet jamballa | 8.00 |
Extra toelage, sla, komkommer 0.60
Mayonaise, chili, ketchup, bicky etc. 0.60
Mosterd en kleine slabijlage 0.50
Extra gekookt ei of satesaus 1.00
Extra beleg, bacon of cheddar1.30
Deel deze pagina